Czyli rozumiem, ze moga sie czepic w razie kontroli. Zapytam w takim razie opiekuna jak to organizuja, dzieki.
Nocleg Gdańsk i okolice
Zwiń
X
-
wszystko zalezy w jakiej kasie. Ja mogę polecic dwa:
Places of interest in Gdansk: The exciting history of Gdansk goes back about 1000 years. Today Gdansk offers a lot of places of interest.
i lepiej rezerwować przez portale typu hrs, staypoland itp.
Aha jak jakąś miejscówkę znajdziesz to sprawdzaj ją na każdym portalu. Często jest tak, że np. na hrs nie ma jej a w staypoland jest. Nieraz niby na każdym portalu zajęte a wchodzi na strone hotelu i miejsca są. Są też różne ceny tych samych miejsc w różnych portalach.
Komentarz
-
-
Noclegi w Gdańsku w dzielnicy Oliwa. Rezerwacja noclegów Gdańsk w komfortowych pokojach w hotelu Oliwskim. Oliwa noclegi dla klientów biznesowych i prywatnych.
Zapraszamy do Domu Oliwskiego w Gdańsku. W niedalekiej odległości mieszczą się wszystkie kluczowe lokalizacje Trójmiasta.
Hotel Dal w Kielcach. Skontaktuj się z nami tel. +48 41 336 10 00. Mieścimy się przy ul. Piotrkowska 12, 25-510 Kielce. Hotel Dal w Kielcach zaprasza gości.
...To na szybko, w okolicach Oliwy i Przymorza.
Komentarz
-
-
chesttero, kase podaj :szeroki_usmiech
a nie lepiej jakiś apartament sobie machnąc od prywatnej osoby w pasie nadmorskim :wink: i jedzonko sobie robić lub wychodzić na nie. Takie moje zdanie, no chyba ,że chcesz hotel koniecznie. ja bym w ogóle w Gdynie celował :wink:
o coś takiego może, poglądowe:
Komentarz
-
-
chesttero, sprawdź na booking.com :wink:Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
Komentarz